Kentucky’de 4 Kasım 2025’te 15 kişinin öldüğü kargo uçağı kazasının yeni görüntüleri NTSB tarafından yayınlandı. Kalkış sırasında motorun koptuğu belirlendi.
ABD’nin Kentucky eyaletinde 4 Kasım 2025’te meydana gelen ve 15 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazaya neden olan olayın kalkış sırasında uçağın motorunda meydana geldiği belirlendi.
ABD Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu (NTSB) tarafından kamuoyuyla paylaşılan görüntülerde, Louisville Uluslararası Havalimanı’ndan kalkan UPS’e ait McDonnell Douglas MD-11 tipi kargo uçağının sol motorunun kalkış anında koptuğu ve alev aldığı tespit edildi. Uçak, pistten ayrıldıktan saniyeler sonra irtifa kaybederek havalimanı yakınına düşmüştü.
Kazada uçakta bulunan 3 mürettebat ile yerdeki 12 kişi olmak üzere toplam 15 kişi yaşamını yitirdi. NTSB, kazanın nedenlerine ilişkin detaylı incelemelerini sürdürüyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap